Ламинат, паркет

Ламинирания паркет ви предлага качества пред които повечето алтернативи за подови настилки биват оборени. Той е сравнително евтин, лесен за монтиране и разбира се елегантен начин да покриете вашия под. За разлика от плочките ламинирания паркет ви предлага по-добри качества свързани с топлоизолацията. Този продукт ви решава проблема с ниските температури които поддържат плочките през зимата. Вече децата ви могат преспокойно да си играят на пода във вашия дом, без да се притеснявате че ще хванат настинка.

Ламината варира в най-различни цветови нюанси а повърхността му имитира до съвършенство десетки и стотици дървесни видове, като предимството му пред естествения дървесен продукт е че всички неприятни на външен вид детайли са отстранени. Освен дървесните имитации ламината може да придобие вид на разнообразие от теракотни изделия в случай че искате стаята ви да изглежда така сякаш е покрита с плочки и в същото време да притежава качествата на ламинирания паркет. И едно от най-добрите му качества си остава бързия монтаж. Само за няколко часа стаята ви придобива завършен вид, като с това ви спестява много време което би отнело монтирането на друг вид подови настилки.

Ако вече сте решили, че искате да ви бъде поставен паркет и/или ламинат ние от ТиА Еврострой можем да ви го предложим на конкурентни цени - ламинат, паркет