Теракот, Фаянс, плочки

В днешни дни теракота и фаянса са основния материал използван за облицовка с функционална и декоративна цел не само на бани а и на коридори, кухни и други санитарни помещения. Въпреки целевото им предназначение да бъдат издръжливи на вода и влага те са също така и добър начин за придаване дизайнерски вид на интериора на помещенията в които е уместно да бъдат използвани, а именно бани, кухни и коридори.

По известните като плочки с времето биват изработени различни не само по цвят а и в последно време по релеф и форма за да ви послужат максимално за оформяне естетическия вид на вашата баня или кухня. Ето няколко вида оформление на теракот и фаянс които могат да ви дадат добри идеи които ние от ТиА Еврострой можем да изпълним:

Едноцветен теракот – далеч от идеята за еднообразие би бил добро съчетание със пердета или кухненски плотове като имате предвид че шкафове маси и столове е добре да бъдат със различен от този на плочките цвят

Преливният теракот е добро решение за съчетание със едноцветни мебели в кухня или такива фаянсови елементи във баня. Препоръчително е в този вариант стените и тавана да бъдат в светли или просто изчистени тонове.

Двуцветен – така популярния шахмат е класическо решение, но дори да не се спрете на него, други двуцветни варианти със тонове близки до тези на останалите елементи на помещението са добро съчетание.

Ако желаете по подобна консултация или искате да отправите заявка свързана със теракот, фаянс и/или други ремонтни и довършителни строителни дейности свържете се с нас!

Ето и нашите цени (теракот фаянс)